Soita jos on kysyttävää! Asiakaspalvelu: 044-7279498

Ohjeet

Kun olet tilannut haluamasi tuotteen verkkokaupasta saat sähköpostiisi tunnukset, joilla saat käyttöoikeuden tilaamaasi tuotteeseen. Nuo tunnukset, joilla pääset käyttämään EFT-itsehoitovalmennuksia ovat samat kuin sinun luomasi käyttäjätunnus ja salasana.

Kun palaat palaavana asikkaina käyttämään tuotteita osoitteessa: www.eftitsehoito.com klikkaa Asiakastili-valikkoa tämän jälkeen tuon valikon viereen aukeaa EFT-itsehoitovalmennukset-valikko. Paina siitä ja niin vasemmalle aukeaa valikko tilaamastasi tuotteesta, josta pääset käsiksi videovalmennuksiisi.

Voit edetä verkkokurssissa tai valmennuksessa haluamaasi tahtiin. Kurssien EFT-itsehoitovideot on suunniteltu niin, että ohjeiden mukaisella taputtelukierros määrillä päästään jo hyvään lopputulokseen, mutta voit tehdä EFT-itsehoitoa videoiden tai ohjeiden mukaan oman tarpeesi mukaan pysättämällä hetkeksi videon ja virittäytymällä juuri niin asioihin joita haluat poistaa tai muuttaa.

Mikäli sinulla on joitain teknisiä ongelmia voit olla niistä yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: rautajokimatti@gmail.com

Asiakas saa palveluun  käyttöehtojen mukaisen rajoitetun käyttöoikeuden. Asiakas vastaanottaa Palvelun ja käyttää sitä omalla vastuullaan. Asiakas vastaa itse palvelun käytössä tarvittavan laitteiston, ohjelmiston sekä tietoliikenne- ja tiedonsiirtoyhteyksien hankinnasta, asennuksesta, ylläpidosta ja kuluista.