Soita jos on kysyttävää! Asiakaspalvelu: 044-7279498

Toimitusehdot

Palvelun toimittaminen

Kun olet tilannut haluamasi tuotteen verkkokaupasta saat sähköpostiisi tunnukset, joilla saat käyttöoikeuden tilaamaasi tuotteeseen. Nuo tunnukset, joilla pääset käyttämään EFT-itsehoitovalmennuksia ovat samat kuin sinun luomasi käyttäjätunnus ja salasana.

Kun palaat palaavana asikkaina käyttämään tuotteita osoitteessa: www.eftitsehoito.com klikkaa Asiakastili-valikkoa tämän jälkeen tuon valikon viereen aukeaa EFT-itsehoitovalmennukset-valikko. Paina siitä ja niin vasemmalle aukeaa valikko tilaamastasi tuotteesta, josta pääset käsiksi videovalmennuksiisi.

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ellei tietyn palvelun osalta ilmoiteta muuta käyttöaikaa. Suomen EFT mentaalivalmennus ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita Palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta ja virheettömästi. Suomen EFT mentaalivalmennuksella on aina niin halutessaan ilman korvausvelvollisuutta oikeus lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain sekä oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon tai muun syyn vuoksi.

Suomen EFT mentaalivalmennuksella on oikeus estää sellainen Palvelun käyttö, joka loukkaa lakia, hyvää tapaa tai kolmannen suojattuja oikeuksia, tai joka haittaa tai kohtuuttomasti kuormittaa Palvelua tai verkkoa, uhkaa tietoturvaa tai -suojaa, haittaa Palvelun käyttäjiä, muita kolmansia tai Suomen EFT mentaalivalmennuksen taikka on muutoin Käyttöehtojen, erityisehtojen tai muiden Palvelun käyttöä koskevien sääntöjen vastaista. Suomen EFT mentaalivalmennus voi tarpeelliseksi katsoessaan asiasta ennalta ilmoittamatta myös estää Asiakkaan pääsyn Palveluun.

Siinä vaiheessa kun asiakas on luonut oman tilin ja maksanut tuotteen verkkokaupan kautta saa asiakas sähköpostiinsa tunnukset ja tuotetiedossa luvatun kestoisen käyttöoikeuden tuotteeseen.