Ale!

Henkilökohtainen EFT-hoito tai skype EFT-hoito 1. kerta -20%

Henkilökohtainen EFT-hoito logo
EFT-hoito-ohjelmasta sinulle on merkittävää apua jos:

 • haluat voida paremmin työssäsi
 • haluat kohentaa itsetuntoasi paremmaksi
 • haluat vapautua vanhoista ikävistä muistoista
 • haluat päästä eroon mistä tahansa pelosta
 • elämänilosi on kateissa tai sinulla kriisi- tai risteysvaihe elämässäsi
 • kärsit masennuksesta, ahdistuksesta tai mielialan vaihteluista
 • haluat hyväksyä kehosi tai laihtua, mutta se on hankalaa
 • haluat irtaantua tupakasta, syömisriippuvuudesta tai päihteistä tai muista häiritsevistä tavoista
 • haluat päästä eroon haitallisista uskomuksista
 • haluat saavuttaa positiivisemman elämänasenteen
 • haluat parannusta parisuhteeseesi tai seksielämääsi
 • haluat oppia elämään rennommin hyvällä omallatunnolla
 • jos haluat päästä eroon tunteista mitä muut ajattelevat sinusta

Henkilökohtaiseen EFT-hoitoon sisältyy ilmaiseksi (3x 45€:n arvoiset) Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin ja akupunktiohoidot.

Skype EFT-hoito paikkariippumattomasti

Sinun ei tarvitse tulla Tampereella asti vaan voit EFT-itsehoidolla ja minun henkilökohtaisella ohjauksella kotoasi käsin saada skype EFT-hoitoa ja voimme hoitaa sinua samoin tuloksen kuin livetapaamisella ilmaisen skype videopuhelun avulla.

Varaa ensimmäinen tutustumiskäynti -20% alennuksella hintaan 64€ (ovh 80€)numerostani 044-7279498 tai jätä (myös puhelinnumerosi) yhteydenottopyyntösi allaolevaan yhteydenottolomakkeeseen:

[contact_form email=”rautajokimatti@gmail.com” subject=”Yhteydenottopyyntö EFT-hoidosta”]

Terveisin Matti

80,00  64,00 

Kuvaus

Henkilökohtainen EFT-hoito logo

Hei! Olen Matti Rautajoki, Ratkaisukeskeisen EFT-terapeuttien kouluttaja sekä EFT-terapeutti. Minun tarkoitus on saada sinut voimaan hyvin, pääsemään eroon sairauksista ja vaivoista, häiritsevistä tunteista ja itsetunto-ongelmista.


Haluan saada sinut voimaan niin hyvin, että voit sanoa olevasi elämäsi kunnossa ja pystyväsi saavuttamaan kaikki tavoitteesi ja unelmasi joko Tampereella tai paikkariippumattomasti skype EFT-hoidolla!

Kehittämäni ”Löydä elämänilosi hoito-ohjelma” koostuu kolmesta 1,5h:n kestoisesta hoitokerrasta, jolla hoidetaan kaikki olennaiset tunne-elämän osa-alueet pois pysyvästi. Ensimmäisen EFT-tutustumishoidon saat -20% alennuksella hintaan 64€. Muuten hoidon hinta on 80€/hoitokerta. 

EFT hoitokerroilla neutraloidaan kaikki ikävät aikaisemmat muistot, jonka jälkeen ne eivät enää vaivaa mieltä, arjen stressitekijät, pelot, riippuvuudet, parisuhdeasiat, tunnelukot sekä itsetunto päivitetään hyvälle tasolle. Lisäksi käsittelemme ja hoidamme omia henkilökohtaisia ongelmiasi ja haasteitasi. Hoito soveltuu hyvin myös lapsille ja nuorille sekä pariskunnille. 

Hoitosarjan seurauksena pystyt elämään rennommin ja positiivisemmin tässä ja nyt ilman stressaavia ajatuksia ja itsetunto-ongelmia ja pääset tunnetaakasta pysyvästi. 

 

Henkilökohtainen EFT-hoito skype kuva

 

Skype EFT-hoito paikkariippumattomasti

Sinun ei tarvitse tulla Tampereella asti vaan voit EFT-itsehoidolla ja minun henkilökohtaisella ohjauksella kotoasi käsin saada skype EFT-hoitoa ja voimme hoitaa sinua samoin tuloksen kuin livetapaamisella. Tarvitset vain nettiyhteyden ja webkameran ja helpon kirjautumisen Skype verkkovideopuheluun. Voit varata hoidon puhelimitse tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella niin opastan sinua.

 

Henkilökohtaisen EFT-hoitoon sisälltyy ilmaiseksi (3×45€:n arvoiset) Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin ja akupunktiohoidot, joista voit saada apua mm. seuraaviin kehollisiin vaivoihin:

Tehokasta ja nopeata apua kroonisiin ja akuutteihin kipuihin kuten: päänsärky-, migreeni-, niska-, hartia-, selkä-, olkapää-, lonkka-, iskias-, polvi-, nilkkakipuihin (myös kulumista johtuviin). Kipuhoidon lisäksi apua unettomuuteen, hengitysoireisiin (kuten astmaan ja allergioihin), iho-ongelmin (psoriasis, ihottumat) sekä stressiin, PMS vaihdevuosioireisiin ja masennukseen). Apua myös väsymykseen, lapsettomuuteen, naisten-, ja miestenvaivoihin ja erilaisiin vatsa- ja suolisto ruoansulatusvaivoihin.

 

Mitä kolmen hoidon tapaamisilla sitten oikein tehdään käytännössä?

Ensimmäisellä hoitokerralla keskustellaan asiakkaan elämäntilanteesta ja tarkastellaan millaista elämänmuutosta asiakas kaipaa. Tämän jälkeen asiakas täyttää terapeutin avustuksella kirjallisen tunne-elämän kartoituksen, johon asiakas ympyröitä yleisimmistä asioista mitkä asiat häntä vaivaa. Hoidon aikana asiakas kertoo muistojaan samalla virittäytyen ongelmallisiin tunteisiin. Samaan aikaan terapeutti käsittelee akupunktiopisteitä yläkehossa. Ensimmäisen hoitokerran aikana on tarkoitus käydä läpi koko elinkaaren ikävät häiritsevät muistot ja nykyhetken stressitekijät, niin että ne eivät enää vaivaa joko lainkaan tai huomattavasti vähemmän.

Toisella hoitokerralla tehdään tunnelukkojen kartoitustestit ja hoidetaan tunnelukot EFT:llä. Tämän seurauksena muutosta saadaan yleensä jo yhdellä hoitokerralla. Lisäksi hoidetaan itsetunnollisia häiriöitä, pelkoja ja arjen stressitekijöitä. Kolmannella hoitokerralla toisen hoitokerran jälkeen vanhat muistot ja stressitekijät ja tunnelukkojen käyttäytymismallit eivät aiheuta enää isommin häiritseviä tunteita, jonka jälkeen päästään hyödyntämään ratkaisukeskeistä valmennusharjoitteilla, joilla pyritään lisäämään iloa tuottavia elementtejä ja tutkiskelemaan unelmia ja haaveita, jotka ovat jääneet synkkien ajatusten varjoon. Kolmannella hoitokerralla hoidetaan lisäksi vielä niitä tunteita, mitä on jäljellä. Lisäksi hoito-ohjelman tavoitteena on, että asiakas hyväksyy itsensä paremmin juuri sellaisena kun on.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni! Sijainti: Tampereen keskustassa Suvantokatu 7-9, 2 krs. Luontaishoitola Suvannossa Koskikeskuksen ja Ortodoksikirkon puolivälissä. 

pic_rautajoki_mattiMatti Rautajoki Puhelin: 044-7279498

email: rautajokimatti@gmail.com Ratkaisukeskeinen EFT-terapeutti, Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja

Mikäli haluat varata henkilökohtaista EFT-hoitoa tai Skype EFT-hoitoa jätä yhteystietosi (myös puhelinnumero) allaolevalle yhteydenottolomakkeelle niin soitan takaisin:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Ystävällisin terveisin,

Matti