Ale!

30 min. henk. koht. tai Skype EFT-stressinpoistokokeilutarjous 10€

Skype EFT-hoito paikkariippumattomasti

Sinun ei tarvitse tulla Tampereella asti vaan voit EFT-itsehoidolla ja minun henkilökohtaisella ohjauksella kotoasi käsin saada skype EFT-hoitoa ja voimme hoitaa sinua samoin tuloksen kuin livetapaamisella. Tarvitset vain nettiyhteyden ja webkameran ja helpon kirjautumisen Skypetilille ja sen jälkeen sovittuna ajankohtana otamme verkkovideopuheluun. Varaamalla ja maksamalla ennakkoon ensimmäisen Skype-hoidon. Varaamalla ja maksamalla ennakkoon ensimmäisen Skype-hoidon, tämän jälkeen varaamme hoitoajan puhelimitse niin opastan sinua.

Nyt ensimmäinen 30 min. kokeilu -70% nyt hintaan 10€.(ovh 30€)

30,00  10,00 

Osasto:

Kuvaus

Henkilökohtainen EFT-hoito logo

Ensimmäinen skypestressinpoisto hoito -70% alennuksella 10€:lla 30 min. kartoitus ja stressinpoistokokeilu EFT:llä joko Tampereen vastaanotolla tai skypellä.

Hei! Olen Matti Rautajoki, Ratkaisukeskeisen EFT-terapeuttien kouluttaja sekä EFT-terapeutti. Minun tarkoitus on saada sinut voimaan hyvin, pääsemään eroon sairauksista ja vaivoista, häiritsevistä tunteista ja itsetunto-ongelmista.


Haluan saada sinut voimaan niin hyvin, että voit sanoa olevasi elämäsi kunnossa ja pystyväsi saavuttamaan kaikki tavoitteesi ja unelmasi joko Tampereella tai paikkariippumattomasti skype EFT-hoidolla!

Kehittämäni ”Löydä elämänilosi hoito-ohjelma” koostuu kolmesta 1,5h:n kestoisesta hoitokerrasta, jolla hoidetaan kaikki olennaiset tunne-elämän osa-alueet pois pysyvästi. Ensimmäisen EFT-tutustumishoidon saat -20% alennuksella hintaan 56€. Muuten hoidon hinta on 70€/hoitokerta. EFT hoitokerroilla neutraloidaan kaikki ikävät aikaisemmat muistot, jonka jälkeen ne eivät enää vaivaa mieltä, arjen stressitekijät, pelot, riippuvuudet, parisuhdeasiat, tunnelukot sekä itsetunto päivitetään hyvälle tasolle. Lisäksi käsittelemme ja hoidamme omia henkilökohtaisia ongelmiasi ja haasteitasi. Hoito soveltuu hyvi myös lapsille ja nuorille sekä pariskunnille. Hoitosarjan seurauksena pystyt elämään rennommin ja positiivisemmin tässä ja nyt ilman stressaavia ajatuksia ja itsetunto-ongelmia ja pääset tunnetaakasta pysyvästi. 

Henkilökohtainen EFT-hoito skype kuva

Skypehoito stressinpoisto alennuksella 10€ 30 min.

Skype EFT-hoito paikkariippumattomasti

Sinun ei tarvitse tulla Tampereella asti vaan voit EFT-itsehoidolla ja minun henkilökohtaisella ohjauksella kotoasi käsin saada skype EFT-hoitoa ja voimme hoitaa sinua samoin tuloksen kuin livetapaamisella. Tarvitset vain nettiyhteyden ja webkameran ja helpon kirjautumisen Skypetilille ja sen jälkeen sovittuna ajankohtana otamme verkkovideopuhelun. Varaamalla ja maksamalla ennakkoon ensimmäisen Skype-hoidon, tämän jälkeen varaamme hoitoajan puhelimitse niin opastan sinua.